március 23, 2017

RÓLUNK

Ismerjen meg minket! Röviden cégünkről.

Cégünk 1999 óta épít lakásokat, házakat. A jelenlegi formánkban 2005 óta működünk, állandó, megbízható alkalmazottakkal.

Az általunk épített ingatlanok egy része saját beruházásban készül a telek vásárlásától az utolsó befejező munkálatokig. Építkezéseinkhez az ingatlanokat nem terheljük meg hitellel, azok mindennemű terhelésektől mentesek. Másrészben pedig a megrendelőink telkén építési szerződés keretében teljes generál kivitelezésben építjük a lakásokat. Mindkét esetben a jelenleg hatályos jogszabályok figyelembe vételével minden kedvezményes támogatás igénybe vehető. ( CSOK, 5%-os áfa)

Cégünk igényes kivitelezésű családi házakat, ikerházakat, illetve többlakásos társasházakat épít. Alvállalkozóink, akik a különböző szakipari munkákat végzik (tetőkészítés, ereszcsatorna készítés, víz-, gáz-, fűtésszerelés, festés, burkolás, asztalosipari munkák) évek óta állnak kapcsolatban cégünkkel. Ez a kapcsolat biztosíték a minőségi munkák végzésére.

Ügyfeleink részére biztosítani tudjuk a jogi képviseletet is, mely a kezdeti szerződéskötéstől a vevő tulajdonjogának bejegyzéséig tart. Az esetleges lakáshitel ügyintézéssel kapcsolatban is segítséget tudunk nyújtani.

Az adásvételi szerződés megkötésével egy időben ügyfelünk írásban rögzítheti az általa igényelt, saját ízlésvilágára történő módosításokat a belső kialakításra vonatkozóan. Saját telken való generál kivitelezésnél segítséget nyújtunk a tervezésnél is, hogy tapasztalatunk révén Ön a legélhetőbb és legjobban kialakított lakásába tudjon költözni.
Az épületeinkkel kapcsolatos műszaki tartalom miatt olvassa el figyelmesen a részletes műszaki leírásunkat.

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk.